Selecteer een pagina

Wie zijn wij

Marcel Westerveld

‘hier doe je het voor’

Email
020 581 6967
Meer informatie over Marcel Westerveld

‘hier doe je het voor’

Als het kantoor al niet bestond in 1991 (toen Marcel begon in de advocatuur) had hij het zelf opgericht.

Opgegroeid in de Mercatorbuurt / Bos en Lommerbuurt  is hij meer dan wie van ons verbonden met ons doel. Goede contacten met de cliënt, inzet voor je cliënt en scherp en kritisch blijven. Complexe problemen vragen om een grondige aanpak. Dat is Marcel toevertrouwd.

Marcel heeft na de middelbare school eerst de Economisch-Juridische opleiding aan de Hogere Economische School van Amsterdam voltooid. Aansluitend heeft hij zijn rechtenstudie op de Universiteit van Amsterdam gedaan met als doel om uiteindelijk de advocatuur in te gaan.

De combinatie van economische en juridische opleiding is een goede gebleken. In de overwegend civielrechtelijke praktijk die Marcel voert, komt dat tot uiting.
In het bijzonder bij die zaken waarin een wat verdergaand bedrijfseconomische en zakelijk inzicht vereist is, zoals bij ondernemersbelangen, de wat meer ingewikkelde echtscheidingen, loongeschillen etc.

Marcel werkt onder meer op de navolgende rechtsgebieden : echtscheidingen/ beëindiging samenwoning, contractenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht (en VvE aangelegenheden), verzekeringsrecht.

Talen: vloeiend Engels en daarnaast ook Duits en Frans.

Nooit verliest hij de cliënt en de belangen uit het oog!

Marcel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende (hoofd) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Personen- en familierecht
  • Algemene praktijk

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Erik Wolter

‘kennis van zaken en mensen’

020 581 6964
Email
Meer informatie over Erik Wolter

‘kennis van zaken en mensen’

Erik is beëdigd als advocaat in 1996 en sindsdien werkzaam bij Bos en Lommer Advocaten.

Hij is daarvoor werkzaam geweest als griffier bij de rechtbank Amsterdam en juridisch medewerker bij het Gak (de voorloper van het UWV).

Erik houdt zich vrijwel uitsluitend bezig met het strafrecht en het sociaal zekerheidsrecht, oftewel procedures en adviezen over de Ziektewet, WIA, WAO, Wajong, WW en Participatiewet.

Erik is een geboren en getogen Amsterdammer met het hart op de juiste plaats en nooit om een woord verlegen.

Erik heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Sociaal-zekerheidsrecht
– Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien, respectievelijk, twaalf opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden.